todolistprinter

ToDoList is een gratis programma waarmee je overzicht krijgt over de dagelijkse taken die je moet doen.

ToDoList is een gratis 'task management' programma dat je in staat stelt de taken die je moet doen te beheren. Taken kun je verdelen in subtaken, voorzien van een omschrijving en aangeven hoeveel procent van de taak al is volbracht.

De lijsten kun je exporteren naar een aantal verschillende formaten en omdat de taaklijsten opgeslagen worden in het XML formaat kun je het op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld om te printen of op te maken met behulp van een stijlbladen.

Als je het programma voor de eerste keer start doorloop je een korte wizzard waarbij je de mogelijkheden voor portable gebruik kunt instellen.

Reacties bij todolist

Marc2015-10-26 22:27:59

ToDoList is een zeer prettige tool voor het opstellen van taken in kleine projecten met meerdere personen of als persoonlijke takenlijst. Gebruikers kunnen eenvoudig hun tijd registreren, taken prioriteren en afhankelijke taken instellen. Eenvoudig toewijzen van taken via een database bestand wat kan worden gedeeld of bijvoorbeeld via XML berichten. Rapportages van de werkzaamheden kunnen worden gegenereerd of eventueel zelf worden gemaakt of uitgebreid. Een aanrader voor de registratie van taken.

Er is momenteel een overdaad aan spam. Totdat dit is opgelost is reageren niet mogelijk.