LibreOfficeprinter

LibreOffice is een gratis all-round officepakket voor Windows, Mac en Linux systemen.

LibreOffice is een open source officepakket en is een afsplitsing van OpenOffice.org, dat sinds de overname door Oracle onder een eigen naam zijn eigen weg gaat.

Omdat het voortborduurt op de code van OpenOffice.org heeft het programma veel herkenbare elementen. Daarnaast vindt je in LibreOffice diverse nieuwe functionaliteit zoals het importeren van SVG bestanden, voeg je simpel pagina nummering toe en er is een verbeterde versie van de Navigator Tool.

Dit office pakket kan overweg met documenten uit MS Works en Lotus Word Pro. Daarnaast kun je in het spreadsheet programma Calc handiger werken met cellen en bladen.

Reacties bij LibreOffice

Frits van Deursen2012-01-21 11:12:03

De portable versie van LibreOffice 3.4.4.1 kun je niet meer downloaden. Is het adres veranderd?

Het adres van de download was inderdaad niet meer correct. LibreOffice heeft een nieuwe versie, de downloadlink is aangepast.
portableapps.nl

Taecke Lore2011-09-25 11:27:56

LibreOffice Portable Apps heb ik succesvol ge´nstalleerd doch, het programma start niet op; foutmelding: "Another instance of Libre Office Portable is starting. Please wait for it to start before launching it again." Wat nu?

Ik heb hier (windows7 home premium, 32bit) geen problemen kunnen ontdekken. Op portableapps.com wordt de fout ook gemeld en een mogelijke oplossing aangedragen: http://portableapps.com/node/28505
portableapps.nl

Er is momenteel een overdaad aan spam. Totdat dit is opgelost is reageren niet mogelijk.