icon MusicBee

MusicBee is een uitgebreid gratis muziekprogramma waarin je al je tracks snel en flexibel kunt beheren en afspelen.

MusicBee is een veelzijdig programma waarmee je je muziekverzameling kunt beheren en beluisteren. Het programma laat zich vlot installeren en vraagt niet veel van het systeem. Na het opstarten geef je aan welke mappen geindexeerd moeten worden en als MusicBee alle gegevens heeft verzameld kun je alle kanten op.

De muziekbibliotheek kun je doorzoeken op categorie of via het zoekvak. Je kunt eigen afspeellijsten maken en de desgewenst in een willekeurige volgorde afspelen. Bij de nummers worden de gegevens getoond zoals artiest, album, jaartal en een afbeelding van de hoes. Via de rechtermuisknop vind je uitgebreidere mogelijkheden, zoals nummers met hogere waarderingen 'voortrekken' bij willekeurig afspelen.

Muziek die je zelf op cd hebt kun je rippen en daarna ook via deze muziekspeler beluisteren. Musicbee heeft allerhande functies voor converteren, bestanden reorganiseren en er zijn uitgebreide mogelijkheden voor synchronisatie met apparaten en het bewerken van nummergegevens. In het menu Tools zitten nog meer hulpmiddelen verstopt om uw bibliotheek op orde te krijgen en houden.

Het installatie bestand toont een wizard waarin je de locatie voor de portable versie kunt aangeven.

MusicBee screenshot MusicBee screenshot

actuele versie

3.1.6590

website maker

Musicbee project

website app

www.getmusicbee.com

tags

musicbee muziek bibliotheek mediapeler mp3 rippen