Overzicht portable netwerk software

AdapterWatch

AdapterWatch toont nuttige informatie over je netwerk adapters: IP adressen, Hardware adressen, WINS servers, DNS servers, MTU, hoeveelheid verzonden en ontvangen data, Transfer snelheid, en nog veel meer.

Currports

CurrPorts is een gratis programma dat al het netwerkverkeer van en naar je pc monitort.

FileZilla

FileZilla is een populaire standalone FTP client waarmee je eenvoudig en overal je serverinstellingen en ftp-lijsten mee naartoe neemt.

FollowMeIP

FollowMeIP is een kleine client die het ip adres van je computer beschikbaar maakt via het internet.

FTP Wanderer

FTP Wanderer is een gratis FTP client op eenvoudig bestanden van het naar het internet te verplaatsen. Met dit programma op je portable device kun je overal bij je bestanden.

HFS

HFS is een open-source HTTP File Server om bestanden te versturen via het internet. Dit stand-alone programma telt een enkel bestand en daarom goed geschikt om mee te nemen op je draagbare apparaat.

Networx

NetWorx is een programma waarmee je het verkeer over je netwerk analyseert.

PingInfoView

PingInfoView is een klein programma waarmee je snel ��n of meerdere ip adressen en domeinen pingt.

PureFTPd Manager

PureFTPd Manager is een open-source ftp-programma voor Mac OSX. Met PureFTPd Manager op je iPhone heb heb je altijd een veilig ftp-client bij je.

Quick n Easy FTP

Quick n Easy is een gebruiksvriendelijke FTP-server voor windows. Zet het op de usb-stick of cd-rom en je hebt overal je bestanden delen.

Simple Port Forwarding

Simple Port Forwarding is een gratis programma waarmee je automatisch de poorten van je router instelt.

SmartSniff

SmartSniff is een gratis packet-sniffer, een programma om het dataverkeer dat je netwerkkaart passeert te monitoren. Een onmisbare tool voor op je usb-stick, cd-rom of flashdrive.

uTorrent

uTorrent is een gratis Bittorrent-client waarmee je bestanden kunt downloaden en uitwisselen met andere gebruikers.

WinSCP

WinSCP Portable is een gratis FTP-client met ondersteuning voor het Legacy SCP protocol om bestanden op veilige wijze te verplaatsen.

XAMMP

XAMPP is een open-source project van ApacheFriends. Het is een simpel te gebruiken pakket om een server op je lokale computer draaien.